Ενεργειακή Θεραπεία

Ο Georges Lakhovsky & ο πολυκυματικος ταλαντωτης MWO

Ο Georges Lakhovsky (1869 στην Ρωσία – 1942 στην Νέα Υόρκη, ΗΠΑ) ήταν ένας Ρώσος μηχανικός, επιστήμονας, συγγραφέας και ανεξάρτητος ερευνητής, εφευρέτης. Η ανεξαρτησία του έδωσε την ελευθερία να πειραματιστεί με νέες και φρέσκιες ιδέες, χωρίς να ενταχθεί στο δόγμα του κατεστημένου. Ο Lakhovsky ήταν άριστος γνώστης τόσο της μηχανικής όσο και της βιολογίας και ήταν ακριβός αυτός ο συγκερασμός των δύο αυτών επιστημών που τον κατεύθυνε και τον βοήθησε να αποδείξει τις θεωρίες του.

Είχε ήδη καθιερωθεί από το 1920 ότι υπάρχουν αόρατες ακτινοβολίες που βομβαρδίζουν συνεχώς τη Γη. Ο Lakhovsky γνώριζε ότι αυτά τα εξαιρετικά βραχέα κύματα, ήταν αυτά που μας έδωσαν την ζωή και είναι αυτά τα βραχέα κύματα που την συντηρούν. Η κινητήρια δύναμη πίσω από την έρευνά του ήταν η παθιασμένη επιθυμία του να βρεθεί η αιτία και κατά προέκταση η θεραπεία του καρκίνου. Ως εκ τούτου, οι θεωρίες και τα πειράματά του περιστράφηκαν γύρω από την λύση αυτού του προβλήματος.

Για να μάθετε για τα πειράματα του Lakhovsky πρέπει να διαβάσετε το βιβλίο του «Το μυστικό της ζωής» που δείχνει με πολλές λεπτομέρειες και εικόνες, την εργασία του. Επίσης, αναφέρεται σε πολλούς επιστήμονες της εποχής του, που μαζί τους εργάστηκε, συμπεριλαμβανομένου του γνωστού καθηγητή D’ Arsonval, ο οποίος έγραψε τον πρόλογο στο βιβλίο του Lakhovsky. Ο D’Arsonval βοήθησε τον Georges Lakhovsky στην κατασκευή της συσκευής. Τον Ιούνιο του 1934 του απονεμήθηκε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ΗΠΑ 1.962.565 για την συσκευή.

Είναι ένα αξιοπρόσεχτο, όσο και ενδιαφέρον γεγονός, ότι η επιστήμη έχει φθάσει στο σημείο να αναγνωρίζει ότι το κύτταρο – και των φυτών και των ζώων- είναι μια ηλεκτρική μπαταρία. Καθώς τα κύτταρα, με τους μεταβαλλόμενους ρυθμούς ταλαντώσεων τους, απαρτίζουν το ανθρώπινο σώμα, το συμπέρασμα είναι ότι το ο ανθρώπινος μηχανισμός είναι μια συλλογή από ζωντανές μπαταρίες. Τα όργανα στο ανθρώπινο σώμα έχουν το καθένα τον δικό τους ρυθμό ταλαντώσεως. Σε ένα υγιές σώμα αυτοί οι διαφορετικοί ρυθμοί ταλαντώσεως είναι σωστά συγχρονισμένοι. Το ανθρώπινο σώμα είναι μια τέλεια μπαταρία, επιδεκτικό στα κοσμικά ή μαγνητικά ρεύματα που υπάρχουν πάντοτε παρόντα, αν και αόρατα από το ανθρώπινο μάτι, στο Σύμπαν.
Κεραία MWO LAKHOVSKY
Ο Πολυκυματικός Ταλαντωτής MWO είναι ένα συντονισμένο σύστημα αντήχησης, μια γεννήτρια πολύ-συχνοτήτων. Η βασική ιδέα για το αυθεντικό MWO προήλθε από τον Ρώσο επιστήμονα και πρωτοπόρο της βιοενέργειας, George Lakhovsky. Εμπνεύστηκε από τις θεωρίες του Nicola Tesla, του εφευρέτη των τεχνικών των υψηλών συχνοτήτων και της υψηλής τάσης (high voltage).

Όλα τα ζωντανά κύτταρα βρίσκονται μονίμως σε κίνηση και λειτουργούν ως μικροί πομποί και δέκτες. Έχουν μια Αρμονική Συχνότητα, που εξαρτάται από το μέγεθος, το σχήμα και την ικανότητά τους. Το MWO, ο Πολυκυματικός Ταλαντωτής, βασίζεται στη βιο-αντήχηση (Bio-Resonance), με την οποία εναρμονίζονται οι φυσικές συχνότητες των κυττάρων, των ιστών, των οργάνων και του σώματος. Το MWO ερεθίζει την ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ικανότητα του σώματος και το αναζωογονεί. Όταν τα κύτταρα εκτίθενται σε ένα μεγάλο φάσμα ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, αφομοιώνουν την ενέργεια που ταιριάζει με τη δική τους συχνότητα αντήχησης.

Σε περίπτωση βλάβης, ενοχλήσεων ή ασθένειας, υφίσταται πάντοτε μία διαταραχή ή διακοπή στις δονήσεις των κυττάρων. Το MWO, ο Πολυκυματικός Ταλαντωτής, δρα γρήγορα και απευθείας στις διαταραγμένες ή άτακτες δονήσεις. Τα κύτταρα, οι ιστοί και τα όργανα του σώματος [και ζώων και φυτών] εναρμονίζονται υπό την επιρροή των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων και ενεργοποιούν την αντίστοιχη δική τους σωστή συχνότητα. Αυτό εξαφανίζει τις παραμορφώσεις και επαναφέρει τη φυσική ισορροπία στο σώμα μας.
Ο σχεδιασμός του Πολυκυματικού Ταλντωτή MWO κατά πάσα πιθανότητα, προήλθε από τον Nikola Tesla. Ο George Lakhovsky με την σειρά του επεξεργάσθηκε το αρχικό σχέδιο κάνοντας πολλά πειράματα σε φυτά, ζώα και ανθρώπους με εκπληκτικά αποτελέσματα. Επιπλέον στο βιβλίο του «The secret of Live, Electricity, Radiation and your Body» δήλωσε ότι τα κύτταρα κάθε ζωντανού οργανισμού συμπεριφέρονται από μόνα τους σαν μικροί ραδιοφωνικοί πομποί και δέκτες.

Καθώς τα κύτταρα εκτίθενται από το σωστά πολωμένο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που δημιουργεί η κεραία, κάθε κύτταρο διαλέγει την δική του συχνότητα και ενσωματώνει αυτήν την ενέργεια στο πεδίο του. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μια τεράστια τόνωση και την εναρμονισμένη δράση στα κύτταρα και έτσι δρουν διαδραστικά με τα περιβάλλοντα κύτταρα και τα όργανα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *