Επιστήμη & φιλοσοφία

Μετατροπείς Ενέργειας Orgonites

Οι Οργονίτες είναι Μετατροπείς και Γεννήτριες Ενέργειας.

Δημιουργούν μια συνεχής κίνηση μαγνητικού πεδίου με σταθερή εκπομπή αρμονικής συχνότητας.

Μετατρέπουν την αρνητική ενέργεια (ασταθές σήμα, όξινο PH, τοξίνες, επιβλαβείς μικροοργανισμοί, ακτινοβολίες και ασθένεια), σε θετική ενέργεια (σταθερό σήμα, φυσικό PH, αρμονική λειτουργία και ζωτικότητα) και την εκπέμπουν συνεχώς στον χώρο που τοποθετούνται.

Είναι χειροποίητες δημιουργίες που φέρουν τις δονήσεις του Α΄& Β΄ επιπέδου (κρύσταλλοι, ανόργανα μέταλλα, οργανική ρητίνη) σε συνάρτηση με την πρόθεση και την ενέργεια του δημιουργού τους.

Είναι φτιαγμένοι από χημικώς καθαρό χαλκό (σφαιρίδια, σκόνη, σύρμα), σπείρες και κεραίες  χαλκού/ ασημιού/χρυσού, κρύσταλλο χαλαζία ή τμήματα (ακατέργαστο χαλαζία clear quartz) και πολύτιμους/ημιπολύτιμους λίθους. Όλοι οι κρύσταλλοι και οι πέτρες καθαρίζονται ενεργειακά πριν την τοποθέτησή τους στον οργονίτη. Η προσθήκη λίθων και κρυστάλλων, οι σπείρες και οι κεραίες από ευγενή μέταλλα (χρυσό/ασήμι/χαλκό), ενισχύουν και αυξάνουν τις ιδιότητες και τις δυνατότητες του οργονίτη.

Η οργόνη είναι ένας είδος αρχέγονης κοσμικής ενέργειας που ανακαλύφθηκε από τον Wilhelm Reich (1897-1957) στα τέλη του 1930 και ο οποίος προσδιόρισε πολλές από τις βασικές της ιδιότητες.

Ωφελούν, εμπνέοντας ευχάριστη συμπεριφορά και φτιάχνοντάς μας την διάθεση,

ενισχύοντας και θωρακίζοντας το Μαγνητικό μας Πεδίο,

ξεμπλοκάροντας τα ενεργειακά κέντρα μας (chakras),

εξισορροπώντας τις ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες από κινητά, ασύρματα, οικιακές ηλεκτρικές συσκευές, κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

Το σώμα μας αποτελείται από μια ποικιλία ατόμων, τα οποία περιέχουν φωτόνια, ηλεκτρόνια και μια ολική βιο-ηλεκτρική Ενέργεια που τα διαρρέει. Ο τρόπος που προσέχουμε το σώμα μας από φυσικής πλευράς, αισθηματικά και νοητικά καθορίζει πόσες αρνητικές συχνότητες και τοξίνες έχουν συγκεντρωθεί μέσα του.

Απώτερος στόχος είναι να μπορέσει ο άνθρωπος να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής του.
Να επιτύχει να ζήσει σε αρμονία με την Φύση,
οι θετικές και αρνητικές επιδράσεις της οποίας, διαποτίζουν κάθε τομέα της καθημερινότητάς του.

Να δημιουργήσει το δικό του μικρό σύμπαν, στο οποίο να ευεργετείται από τις ευνοϊκές επιρροές του περιβάλλοντος (σταθερό σήμα, φυσικό PH, αρμονική λειτουργία και ζωτικότητα) και να προστατεύεται από τις αρνητικές (ασταθές σήμα, όξινο PH, τοξίνες, επιβλαβείς μικροοργανισμοί, ακτινοβολίες και ασθένεια).
Σχήμα Οργονίτη

Οργονίτες Πυραμίδα

Για την ετυμολογία της λέξης, οι αρχαιολόγοι αποδέχτηκαν την ελληνική προέλευση πυρ+αμίς = το δοχείο της φωτιάς. Οι Έλληνες είδαν στις πυραμίδες της Αιγύπτου την ενσάρκωση της πρωταρχικής φωτιάς. Το χαρακτηριστικό της φωτιάς είναι ότι υψώνεται πάντα από κάτω προς τα πάνω, όποια και να είναι η θέση της. Έτσι η πυραμίδα συσχετίζεται με την έννοια της «σύγκλισης προς τα επάνω». Οι Αιγύπτιοι τη θεωρούσαν εικόνα του Κόσμου, μια σκάλα φωτός που ένωνε τον Ουρανό με τη Γη.

Η πυραμίδα είναι ένα επιστημονικά σχεδιασμένο εργαλείο για την ολιστική προσέγγιση. Η δημιουργία της βασίζεται στην πλήρη και λεπτομερή γνώση του μαγνητικού πεδίου της γης, της φυσικής και ενεργειακής δομής του ανθρώπινου σώματος.

Η ανεκδήλωτη ενέργεια μεταμορφώνεται συνεχώς σε σχήματα. Τα σχήματα είναι λειτουργικά όρια διαφορετικών ενεργειών για κάποιον σκοπό. Το «σχήμα» είναι η βάση του συμπαντικού γίγνεσθαι. Τα γωνιώδη σχήματα, όπως τα κωνικά, πυραμιδοειδή, αδαμαντοειδή που είναι σαν τον ήλιο, είναι όλα τους δυναμικά σχήματα, που έχουν ιδιότητες αρσενικές, πατρικές, παρακινητικές, ενεργητικές και ακτινοβόλες.

Το πυραμιδοειδές σχήμα αποτελείται από μια τετράγωνη βάση και μια μυτερή κορυφή

Το σχήμα αυτό χρησιμοποιείται πολλές φορές στην ενεργητική των σχημάτων. Η πυραμίδα είναι το σχήμα-εργαλείο που συνηχεί με την κοσμική ενέργεια που εκπορεύεται από τον ήλιο και το εξωτερικό διάστημα προς την γη.

Είναι το πιο βασικό σχήμα, επειδή τα μαθηματικά της σχετίζονται άμεσα με την ζωτική ενέργεια.

Τα αρχαία κείμενα και η σύγχρονη έρευνα έχουν δείξει ότι η πυραμίδα αποτελείται από τρία μέρη: α) την βάση, ένα από τα πιο σημαντικά μέρη της πυραμίδας για την αλληλο-συνήχηση, β) το σώμα, το οποίο είναι αναγκαίο για την κυκλοφορία της ενέργειας και γ) την κορυφή, ένα επίσης πανίσχυρο μέρος για την αλληλεπίδραση με την κοσμική ενέργεια.

Η μυστική δύναμη της πυραμίδας προσφέρει ευκολότερη πρόσβαση σε ευεργετικές ενέργειες πνευματικής και υλικής φύσεως, αποτελεί ένα πανίσχυρο βέλος στην φαρέτρα, για την πολυπόθητη αυτή εναρμόνιση και την απόκτηση γαλήνης, αρμονίας, υγείας και ευημερίας σε όλα τα επίπεδα!
Οργονίτες Ημισφαίριο
Η ανεκδήλωτη ενέργεια μεταμορφώνεται συνεχώς σε σχήματα. Τα σχήματα είναι λειτουργικά όρια διαφορετικών ενεργειών για κάποιον σκοπό. Το «σχήμα» είναι η βάση του συμπαντικού γίγνεσθαι. Η σφαίρα είναι ένα πολύ σημαντικό σχήμα στην «ενεργητική των σχημάτων». Τα σφαιρικά σχήματα είναι στατικά, θηλυκά, ηρεμιστικά, έχουν ιδιότητες ελέγχου και γαλήνης, είναι μια συμπυκνωμένη μορφή ενέργειας.

Από τη σκοπιά της γεωμετρίας ένα σύνολο σημείων που εκτίνονται στην επιφάνεια σχηματίζουν μια σφαίρα, διατηρώντας  την ίδια απόσταση από το κέντρο του σχήματος. Αυτή η απόσταση ονομάζεται ακτίνα. Στην πραγματικότητα, η ακτίνα είναι η μόνη παράμετρος με την οποία μπορούμε να περιγράψουμε τις ιδιότητες της σφαίρας.

Η σφαίρα ακτινοβολεί σε ισόμερη καταμερισμό την ιδιοσυχνότητα του κέντρου στο χώρο. Το Ημισφαίριο δημιουργεί ακριβώς την ίδια κίνηση διάθλασης σε ένα φράκταλ μαγνητικού πεδίου,  που η φυγόκεντρη κίνηση του γεμίζει το χώρο στο οποίο τοποθετείται.

Η τοποθέτηση κεραίας στο πάνω μέρος του ημισφαιρίου δημιουργεί μια επιπλέον κίνηση με το σχηματισμό της κλεψύδρας που ενεργοποιεί την κάθετη σταθερά του κέντρου. Αυτό επιφέρει το σταθερό αποτέλεσμα του Ημισφαιρίου.

Η δομή και η τοποθέτηση των υλικών μέσα σε ένα Οργονίτη Ημισφαίριο κατακλύζουν πολλαπλασιαστικά με την ενέργεια τους το χώρο που τοποθετούνται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *