Επιστήμη & φιλοσοφία

Πειράματα Οργονίτη, νερού και πάγου!

Το νερό είναι μια από τις πιο άφθονες και ενδιαφέρουσες ουσίες στον πλανήτη.

Έχει ποικίλα φυσικά χαρακτηριστικά!

Η κατανόησή μας για την ικανότητα του νερού να αποθηκεύει ενέργεια και συχνότητες είναι δεδομένη και ο οργονίτης μπορεί να μας βοηθήσει να το εξερευνήσουμε ακόμη πιο βαθιά!

Οργονίτης και Νερό

Masaru Emoto and the Water Crystal Experiment

Στη δεκαετία του 1990, ο Δρ Masaru Emoto πραγματοποίησε μια σειρά πειραμάτων όπου παρατήρησε τις επιπτώσεις των λέξεων, των προσευχών, της μουσικής και του περιβάλλοντος στη δομή του νερού. Έβαλε φωτογραφίες πριν και μετά την έκθεση του νερού στις διάφορες μεταβλητές, και μετά πάγωσε το νερό έτσι ώστε να σχηματίσει μια κρυσταλλική δομή.

Ακολουθούν μερικά από τα φωτογραφικά αποτελέσματα:

Όπως μπορείτε να δείτε, τα μόρια του νερού που είχαν εκτεθεί στην προσευχή, καθώς και τα μόρια του νερού από μια καθαρή λίμνη έχουν ομοιόμορφη δομή, ενώ το νερό πριν από την προσευχή και το νερό από μια μολυσμένη λίμνη δεν έχουν.

Τότε ο Emoto αποφάσισε να γράψει διαφορετικές λέξεις και φράσεις στα δοχεία του νερού:

Και πάλι, υπάρχει μια εντυπωσιακή διαφορά. Και για να αφαιρέσει την προκατάληψη από το πείραμα, ο Emoto χρησιμοποίησε λέξεις και σε διαφορετικές γλώσσες:

… για το ταξίδι μας στην Ευρώπη προσπαθήσαμε να χρησιμοποιήσουμε τις λέξεις «ευχαριστώ» και «βλάκας» στα γερμανικά. Τα άτομα της ομάδας μας που τράβηξαν τις πραγματικές φωτογραφίες των κρυστάλλων του νερού δεν κατάλαβαν το γερμανικό για το «βλάκας» και όμως μπορέσαμε να λάβουμε ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα στους διαφορετικούς κρυσταλλικούς σχηματισμούς με βάση τις λέξεις που χρησιμοποιήθηκαν.

 

Τι σχέση έχει λοιπόν αυτό με τον οργονίτη;

Λοιπόν, τα πειράματα του Dr Emoto δείχνουν πόσο εύκολα το νερό επηρεάζεται δονητικά.

Για το λόγο αυτό, ο οργονίτης είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός όταν πρόκειται για την εναρμόνιση και την εξισορρόπηση του νερού.

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν οργονίτη για να αναζωογονήσουν το πόσιμο νερό τους και συχνά η αλλαγή στη γεύση μπορεί να παρατηρηθεί μετά από λίγα μόνο λεπτά φόρτισης. Ο οργονίτης βοηθά στην προστασία από τις αρνητικές επιπτώσεις του φθορίου και του χλωρίου.

 

Πειράματα πάγου με Οργονίτη

Ένας εύκολος τρόπος για να δείτε την επίδραση του οργονίτη στο νερό είναι να παγώσετε το νερό με οργονίτη ακριβώς πάνω ή κάτω από το νερό. Εάν θέλετε να καταψύξετε ένα δείγμα ελέγχου, είναι σημαντικό να το κάνετε πρώτα, καθώς μόλις έχετε τον οργονίτη στον καταψύκτη σας, θα έχει κάποιο παρατεταμένο αποτέλεσμα ακόμα κι αν τον αφαιρέσετε.

Πάρτε, λοιπόν, ένα διαφανές ποτήρι ή ένα βάζο και γεμίστε το με νερό. Το αφήνουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει. Πάρτε μια εικόνα αυτού για να το συγκρίνετε με την έκδοση του οργονίτη.

Στη συνέχεια, πάρτε το ίδιο ποτήρι με φρέσκο ​​νερό, και παγώστε το με τον οργονίτη είτε ακριβώς από κάτω, είτε πάνω από το ποτήρι.

Θα πρέπει να δείτε αποτελέσματα παρόμοια με τα παρακάτω (εικόνες από μια δοκιμή πάγου που έκανα πριν από μερικούς μήνες):

binary comment

Όπως μπορείτε να δείτε, ο οργονίτης έχει πολλές δυνατότητες να τονώσει και να εξισορροπήσει το νερό μας!

One thought on “Πειράματα Οργονίτη, νερού και πάγου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *