Επιστήμη & φιλοσοφία

Χάλκινο βραχιόλι – Υγεία – Οφέλη

Τα βραχιόλια χαλκού έχουν φορεθεί για πολλά χρόνια από χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο!

Αυξάνει τη Ροή της Βιο-Ενέργειας και μας Προστατεύει!!!

Ο χαλκός αντιπροσωπεύει την αιώνια ζωή, την υγεία και την ευημερία, χρησιμοποιούνταν για τη θεραπεία λοιμώξεων και την αποστείρωση του νερού από τους αρχαίους χρόνους.

Είναι αποδεδειγμένη η Αντιμικροβιακή δράση (Ιοί, βακτήρια, μύκητες) του Χαλκού, ακόμα και σε μικρόβια που θεωρούνται ιδιαίτερα ανθεκτικά, για το λόγο αυτό, η χρήση του στα αξεσουάρ είναι ιδιαίτερα αποδοτική για τη προστασία μας!

Ανακουφίζει από τις φλεγμονές των αρθρώσεων και βοηθά στην αύξηση της κινητικότητας.

Βελτιώνει σημαντικά τη γενική ευημερία.

Βοηθά ημικρανίες, αρθρίτιδα, αϋπνία, θρομβοφλεβίτιδα και καρδιακές παθήσεις.

Ηρεμεί το νευρικό σύστημα και βοηθά στην αντιμετώπιση της παρατεταμένης κατάθλιψης.

Οι ειδικοί συμβουλεύουν να φοράμε τα κοσμήματα  Χαλκού εναλλάξ – είτε στον δεξιό είτε στον αριστερό καρπό, όχι περισσότερο από 12 ώρες την ημέρα.

Θυμηθείτε ότι το βραχιόλι πρέπει να βρίσκεται σε ανοιχτή κατάσταση, ώστε να βελτιώσετε την υγεία σας και να εξαλείψετε επιβλαβείς επιβαρύνσεις βιοενέργειας.

Όταν το σώμα έρχεται σε επαφή με το βραχιόλι, το ίδιο το σώμα αρχίζει να απορροφά μια μικρή δόση αυτού του μετάλλου, το οποίο στη συνέχεια εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος και βοηθά στη διατήρηση αυτής της ισορροπίας χαλκού.

Ο Χαλκός βοηθάει το σώμα να απορροφήσει και να χρησιμοποιήσει το σίδηρο, συμμετέχει δε στο σχηματισμό των οστών, ενώ είναι απαραίτητος (συνεργικά με τη βιταμίνη C και τον ψευδάργυρο) στο σχηματισμό της ελαστίνης, ενός βασικού συστατικού του δέρματος, των οστών και του συνδετικού ιστού.

Άλλες ιδιότητες: ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθάει στη διατήρηση του μυϊκού τόνου, συμμετέχει στη διαδικασία παραγωγής ενέργειας, στην επούλωση πληγών, στον καθορισμό του χρώματος των μαλλιών και της επιδερμίδας, στο σχηματισμό της μυελίνης, που είναι το προστατευτικό περίβλημα των νεύρων.

Ο χαλκός έχει επίσης Αντιαρθριτικές & Αντιφλεγμονικές ιδιότητες.

Τα βραχιόλια χαλκού είναι αποτελεσματικά, δεδομένου ότι ο χαλκός απορροφάται από το δέρμα.

Η απορρόφηση του χαλκού είναι απαραίτητη, επειδή ο χαλκός είναι ένα απαραίτητο ιχνοστοιχείο για την ανθρώπινη υγεία.

Το μαγνητικό πεδίο που δημιουργείτε από το Χάλκινο βραχιόλι ενισχύει μαγνητικά τη ροη Ενέργειας στο σώμα μας, με αποτέλεσμα τη γενική ευεξία!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *