Σχετικά με εμάς

Το Human Light Sense δημιουργήθηκε με σκοπό την έρευνα  της ενεργειακής λειτουργίας του οργανισμού του ανθρώπου και την διάδοση τεχνικών ενεργειακής εναρμόνισης για αποκατάσταση της υγείας.

Χρησιμοποιώντας το Σύστημα Μέτρησης Human Light Sense, για διάγνωση της ενεργειακής απόδοσης, εντοπίζουμε με ακρίβεια τις ανισορροπίες που συμβάλουν στα προβλήματα της υγείας.

Η ενεργειακή θεραπεία ενισχύει το σύνολο του οργανισμού, επαναφέροντας την ισορροπία και δημιουργώντας τις συνθήκες υγείας στο άτομο.

Τα προβλήματα υγείας προκύπτουν από μια ανεπάρκεια ή μια παρεμπόδιση της ενέργειας.

Επεμβαίνοντας βίο-ενεργειακά στη ρίζα του προβλήματος επαναφέρουμε τον οργανισμό στη φυσική λειτουργία, καθοδηγούμενοι από τα αποτελέσματα των διαγνωστικών μεθόδων που χρησιμοποιούμε, με βάση τις παγκόσμιες Επιστημονικές και Τεχνολογικές μελέτες της Ενεργειακής Θεραπείας, σε μια ολιστική προσέγγιση της υγείας.

Τα τελευταία χρονιά η ομάδα του Human Light Sense ξεκίνησε να κατασκευάζει χειροποίητες κεραίες τύπου MWO, εμπνευσμένοι από την επιστημονική προσέγγιση του Νικόλα Τέσλα και την αρχαία Ελληνική τεχνογνωσία και φιλοσοφική προσέγγιση της αρμονίας και της σπειροειδούς κίνησης της Ζωής για τη μέγιστη ευεξία του ατόμου.

Τα εμφανή θετικά αποτελέσματα της χρήσης Οργονίτη κατά την περίοδο επανα-συντονισμού του ατόμου στην υγεία, μας ώθησαν στη δημιουργία των προϊόντων του Human Light Sense.

Απώτερος στόχος είναι να μπορέσει ο άνθρωπος να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής του.

Να επιτύχει να ζήσει σε αρμονία με την Φύση, οι θετικές και αρνητικές επιδράσεις της οποίας, διαποτίζουν κάθε τομέα της καθημερινότητάς του.

Να δημιουργήσει το δικό του μικρό σύμπαν, στο οποίο να ευεργετείται από τις ευνοϊκές επιρροές του περιβάλλοντος και να προστατεύεται από τις αρνητικές.

Οι Οργονίτες είναι Μετατροπείς και Γεννήτριες Ενέργειας.

Δημιουργούν μια συνεχής κίνηση μαγνητικού πεδίου με σταθερή εκπομπή αρμονικής συχνότητας.

Μετατρέπουν την αρνητική ενέργεια (ασταθές σήμα, όξινο PH, τοξίνες, επιβλαβείς μικροοργανισμοί, ακτινοβολίες και ασθένεια) , σε θετική ενέργεια (σταθερό σήμα, φυσικό PH, αρμονική λειτουργία και ζωτικότητα) και την εκπέμπουν συνεχώς στον χώρο που τοποθετούνται.

Ωφελούν, ενισχύοντας και θωρακίζοντας το Μαγνητικό μας Πεδίο, εξισορροπώντας τις ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες από κινητά, ασύρματα, οικιακές ηλεκτρικές συσκευές, κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ξεμπλοκάροντας τα ενεργειακά κέντρα μας (chakras), εμπνέοντας ευχάριστη συμπεριφορά και φτιάχνοντάς μας την διάθεση.

Κάντε ένα πραγματικό δώρο ζωής σε εσάς και τους αγαπημένους σας!

Σας ευχαριστούμε θερμά,

Human Light Sense!

 Human Light Sense

Ραντεβού / Επικοινωνία / Έρευνα

2313094683 / 6934612760

Μακρίδου Ευαγγελία   

Κάτοχος άδειας Επιστημονικής Έρευνας Καινοτόμων Τεχνολογιών και Ενεργειακής Ιατρικής