Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

 Παρακαλώ σημειώστε ότι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τηρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

 Επικοινωνήσετε με το κατάστημά μας στο τηλέφωνο του κασταστήματός μας ή μέσω email στο humanlightsense@gmail.com
  • Το προϊόν θα πρέπει να είναι ασφαλώς συσκευασμένο προκείμενου να αποφευχθούν τυχόν φθορές.
  • Το προϊόν θα πρέπει να είναι στην κατάσταση που το παραλάβετε και να μην έχει γίνει καμία περαιτέρω χρήση περαιτέρω της δοκιμής.
 Παρακαλούμε φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του.

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρία μας δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.

Σας ενημερώνουμε ότι εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχών βλάβες και φθορές των προϊόντων μετά την χρήση τους και σε καμιά περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση.