Ενεργειακή Θεραπεία

Μέτρηση συχνοτήτων ηλεκρομαγνητικού πεδίου AURA

Innovation technologies and energy medicine

 Το ITEM ιδρύθηκε το 1994 ως αμερικανική εταιρεία, “Ινστιτούτο Τεχνολογίας  Ενεργειακής Ιατρικής “, με σκοπό την ανάπτυξη τεχνολογιών αιχμής  στο πεδίο ενεργειακής ιατρικής και επιστήμης βιοενέργειας.

Το RFI και το τεκμήριο της ύπαρξης της Aura, βασίζεται στην αρχή ότι όλοι η ψυχική δραστηριότητα είναι ηλεκτρομαγνητική. Συνεπώς, οι ψυχολογικές και συναισθηματικές μας δραστηριότητες αποστέλλονται σε όλο το σώμα ως ηλεκτρικοί παλμοί, ακτινοβολούν ηλεκτρομαγνητικά πεδία έξω από το σώμα, τα οποία είναι χαρακτηριστικά της ψυχικής δραστηριότητας που τα δημιούργησε. Πράγματι, ακόμη και η πιο απλή κίνηση των ατόμων θα παράγει ένα ποσοτικοποιήσιμο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Αυτό  παρατηρείται στην περίπτωση φορτισμένων ραδιοϊσοτόπων, αλλά ακόμη και ουδέτερα άτομα και μόρια θα εκπέμπουν ένα πεδίο μέσω της σθένους κίνησης των φορτισμένων σωματιδίων υποδομής. Όπως αποδεικνύεται από πειράματα τη ρωσικής τεχνολογίας Tesla στη δεκαετία του 1950, αυτό το φαινόμενο προκαλεί τους προκαρυωτικούς οργανισμούς να παράγουν ένα εξωτερικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, το οποίο αποτελείται από τις συνδυασμένες ακτινοβολίες από εκατομμύρια μόρια στο βιολογικό σώμα. Το σύστημα RFI εντοπίζει με ακρίβεια και ερμηνεύει 15 χρώματα βιοενέργειας, τα οποία αντιπροσωπεύουν και τα 15 διακριτά χρώματα του οπτικού φάσματος, δίνοντάς του τη μέγιστη δυνατή χρησιμότητα,  με λεπτομερείς και ακριβείς εικόνες και ερμηνείες. Με τη χαρτογράφηση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων που περιβάλλει το ανθρώπινο σώμα, η απεικόνιση της Aura χρησιμοποιώντας RFI δίνει ένα  απτό αρχικό στόχο στη ψυχολογική ανάλυση. Αυτή η φόρμουλα μεταφράζει όλες τις ανιχνεύσιμες ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες στα επιστημονικά αντικειμενικά τους χρώματα. Με αυτό τον τρόπο, τα χρώματα Aura μπορούν να ανιχνευθούν εντοπίζοντας την ακριβή συχνότητα της βιοενέργειας σε συγκεκριμένη τοποθεσία. Το πραγματικό χρώμα της βιοενέργειας μπορεί να προσδιοριστεί με τη χρήση του οπτικού φάσματος που αντιστοιχεί στον αριθμό συχνότητας βιοενέργειας που εντοπίστηκε. Η τεχνική αυτή μας βοηθά στο να μετρήσουμε άμεσα τις αλλαγές στο πεδίο του ατόμου πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη θεραπεία.

Στα δέκα χρόνια έρευνας στον τομέα αυτό, το ITEM διαπίστωσε ότι η ίδια η συγκίνηση είναι ουσιαστικά μια ενεργειακή αντίδραση σε μια αντίληψη. Πρώτον, κάποιος έχει την αντίληψη του εαυτού του και του περιβάλλοντος κάποιου. Αυτή η αντίληψη, που είναι μια διανοητική διαδικασία, προκαλεί χαρακτηριστικές ηλεκτρικές παρορμήσεις στον εγκέφαλο, οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν το σχετικό παρασυμπαθητικό, τα νεύρα ή τους ενδοκρινείς αδένες (π.χ., μια αντίληψη του φόβου διεγείρει τα επινεφρίδια μέσω του εγκεφάλου). Δεδομένου ότι ο εγκέφαλος συνδέεται νευρολογικά με ολόκληρο το ανθρώπινο σώμα, αυτές οι ηλεκτρικές οι παρορμήσεις μπορούν να ταξιδεύουν σε όλο το κεντρικό, συμπαθητικό και παρασυμπαθητικό νευρικό σύστημα, δημιουργώντας τα χαρακτηριστικά ηλεκτρικά πεδία. Η τρέχουσα έρευνα δείχνει περαιτέρω ότι ορισμένα επίπεδα βιοηλεκτρικών πεδίων Aura προκαλούνται από περισσότερα φυσικά γεγονότα σε έναν βιολογικό οργανισμό. Η Βιολογική δραστηριότητα όπως αυτόνομες αποκρίσεις ξεκινούν από κυτταρικές και ηλεκτροχημικές αλλαγές, δημιουργώντας έτσι ένα περιβάλλον θερμοδυναμικά ευνοϊκό για τη μετατροπή της μεταβολικής κινητικής ενέργειας σε ηλεκτρομαγνητική ενέργεια. Σε αυτή τη διαδικασία, τα «συμπλέγματα» της βιοενέργειας εντοπίζουν ένα δυναμικό πεδίο το οποίο διαφοροποιείται ανάλογα με τις νευρολογικές πληροφορίες που τον διεγείρουν. Δεδομένου ότι οι μύες και το δέρμα δεν αποτελεί εμπόδιο για μια τέτοια ηλεκτρομαγνητική ενέργεια, το πεδίο της βιοενέργειας μπορεί να ακτινοβολεί έξω από τον οργανισμό για να γίνει αυτό που αποκαλούμε Aura. Σύμφωνα με την παραπάνω βιοφυσική, πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση “υγείας” , ο οργανισμός είναι διαθέσιμος από τον συντονισμό των υποκυτταρικών ενεργειών, σχεδόν το ίδιο με το προκαρυωτικό. Οποιαδήποτε μείωση της ομοιόστασης, συμπεριλαμβανομένης της παρασιτικής μόλυνσης, της γενετικής μετάλλαξης, αρτηριακή συστολή κ.λπ., θα παράγει μια αντίστοιχη τροποποίηση στο βιοηλεκτρικό πεδίο. Η RFI είναι μια προσπάθεια ποσοτικοποίησης και αντικειμενικής ερμηνείας τέτοιων τροποποιήσεων.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *