Ενεργειακή Θεραπεία

Βιοδιάγνωση

Το 1954 ο Δρ Reinhold Voll, ιατρός και βελονιστής στη Γερμανία, ανέπτυξε ένα ευαίσθητο όργανο βιοανάδρασης για να μετρήσει με ακρίβεια το ενεργειακό επίπεδο λειτουργίας των οργάνων και συστημάτων στο σώμα. Αυτό ονομάζεται EAV (ηλεκτρικός βελονισμός σύμφωνα με το Voll). Σήμερα, η τεχνολογία αυτή προωθείται με τη διασύνδεση της τελευταίας έρευνας στον τομέα της ανθρώπινης ενέργειας με την εξελιγμένη τεχνολογία υπολογιστών και την ικανότητα κωδικοποίησης ενός καταλόγου πληροφοριών στο πρόγραμμα.

Η βιοδιάγνωση χρησιμοποιείται για τη διεξαγωγή μιας συνολικής αξιολόγησης της ενεργειακής υγείας και της ισορροπίας ενός ατόμου. Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει τη μέτρηση της ηλεκτρικής αγωγιμότητας σε σημεία απόκρισης (σημεία μεσημβρινών βελονισμού ) στο δέρμα. Αυτές οι μετρήσεις καταγράφονται για να παρέχουν ένα προφίλ της τρέχουσας κατάστασης ενός πελάτη. Η δοκιμή δεν χρησιμοποιεί βελόνες και είναι εντελώς μη επεμβατική.

Σύμφωνα με την ευρωπαϊκή ιατρική έρευνα, τα σημεία βελονισμού σχετίζονται με τα όργανα του σώματος και τα συστήματα οργάνων. Σημαντικές ομάδες σημείων συνδέονται μέσω καναλιών ή μεσημβρινών. Ένας ανιχνευτής χρησιμοποιείται για τη μέτρηση του ηλεκτρικού ρεύματος που ρέει μέσα από κάθε μεσημβρινό, προσδιορίζοντας ποιο όργανο ή σύστημα οργάνων του μεσημβρινού ισορροπούν, εξασθενίζουν ή τονίζουν.

Αφού ληφθούν και καταγραφούν οι αρχικές μετρήσεις, τα αποτελέσματα μπορούν να αναθεωρηθούν. Εάν οι τιμές είναι πάνω ή κάτω από το ισοζύγιο, η εκτεταμένη βάση δεδομένων υπολογιστή του συστήματος θα επιτρέψει την εξέταση ενός ευρέος φάσματος δυνατοτήτων που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον πελάτη να ανακτήσει την ισορροπία.

Συνολικά, η βιοανάδραση παρέχει μια εντελώς μη επεμβατική μέθοδο για την απόκτηση πολύτιμων πληροφοριών σχετικά με τις ζωτικές λειτουργίες του σώματος. Ο πρωταρχικός στόχος αυτής της δοκιμής είναι να αποκαλύψει μορφές άγχους και να παράσχει ανατροφοδότηση για χρήση σε ένα προσωπικό σχεδιασμένο πρόγραμμα για να βοηθήσει στην αποκατάσταση κάθε μεσημβρινού σε υγιή ισορροπία.

Σημαντικό πλεονέκτημα της μεθόδου αυτής είναι ότι μπορεί κανείς να επαληθεύσει μέσω διαδοχικών μετρήσεων πώς και πότε λειτουργεί η θεραπεία που εφαρμόζεται και κυρίως αν αυτή ήταν σωστή και αν ο ασθενής αντιδρά θετικά ή αρνητικά σ’ αυτή.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *