Ενεργειακή Θεραπεία

Ενεργειακή θεραπεία

Η Θεραπεία Βιο-Ενέργειας βασίζεται σε τεχνικές ενεργοποίησης των μεσημβρινών, με αποτελέσματα στην ενεργειακή απόδοση του οργανισμού.

Οι τεχνικές της πολικότητας και η θεραπευτική αφή είναι οι πιο σύγχρονες προσεγγίσεις της Θεραπεία Βιο-Ενέργειας, με βασική αρχή την ανεμπόδιστη ροή ενέργειας στο σώμα, η οποία αποδίδει την εύρυθμη συχνοτική λειτουργία, που έχει ανάγκη ο οργανισμός για τη διατήρηση της υγείας, ευεξίας και ζωτικότητας. Η Θεραπεία Βιο-Ενέργειας, από τα χέρια του θεραπευτή, χαρίζει πνευματική γαλήνη, ψυχική ηρεμία και αποφόρτιση του σώματος.

Η ενεργειακή θεραπεία βασίζεται στο συντονισμό αρμονικής συχνότητας, που επαναφέρει το σώμα στη φυσική λειτουργικότητα του. Ο συντονισμός του ατόμου κατά τη διάρκεια της θεραπείας, δημιουργεί αύξηση του βιο-παλμού, προσφέροντας τη δυναμική που χρειάζεται ο οργανισμός για να αφαιρέσει βιο-μαγνητικές πληροφορίες που μπλοκάρουν τη ενεργειακή ροη. Ο συντονισμός αρμονικής συχνότητας αναζωογονεί τη βιο-ενέργεια, ξεμπλοκάρει το στρες και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Βίο-Ενεργειακή Θεραπεία

Χρησιμοποιούνται διαγνωστικοί μέθοδοι, που μας οδηγούν στην πραγματική αιτία της πάθησης, στη συνέχεια η Βίο-Ενεργειακή  θεραπεία, δρα σε όλα τα επίπεδα με σκοπό μια αποτελεσματική και ριζική θεραπεία.

Η αίσθηση και η άμεση οπτικοποίηση της επαναφοράς της ροής  ενέργειας στο σώμα, δημιουργούν την προϋπόθεση για εύρυθμη λειτουργία και επαναφορά στη πρωταρχική συχνότητα, του υγιούς κυτταρικού παλμού, αυτοθεραπείας του σώματος.

Η θεραπεία είναι στα πλαίσια της αρμονικής συνύπαρξης και συμπλήρωσης εναλλακτικής και συμβατικής ιατρικής.

Μεταβολή επιπέδου υγείας

Διάγνωση ΒioMedis scanner πριν και μετά τη συνεδρία Βίο-Ενεργειακής θεραπείας

Μεταβολή ενεργειακού επιπέδου υγείας/ανταπόκρισης οργανικών συστημάτων με διάγνωση ΒioMedis scanner. Μέτρηση των παραμέτρων της ηλεκτρο-αγωγιμότητας των βιολογικά ενεργών σημείων, πριν και μετά τη συνεδρία  Βίο-Ενεργειακής θεραπείας, με άμεσα αποτελέσματα στη διαχείριση και εκπομπή της ισορροπίας των λειτουργικών συστημάτων.

Μεταβολή ενεργειακής ανταπόκρισης

Αποτύπωση Kirlian πριν και μετά τη συνεδρία Βίο-Ενεργειακής θεραπείας

Μεταβολή ενεργειακού επιπέδου υγείας/ανταπόκρισης οργανικών συστημάτων με αποτύπωση Ηλεκτροφωτογραφίας Kirlian.  Η διάγνωση καταγράφεται από τη λήψη φωτογραφίας των δάκτυλων, ως τερματικά σημεία εκφόρτωσης της ενέργειας που διαπερνά το σώμα από τα κανάλια των μεσημβρινών. Μέτρηση τιμών πριν και μετά τη συνεδρία  Βίο-Ενεργειακής θεραπείας, με άμεσα αποτελέσματα στη διαχείριση και εκπομπή της ισορροπίας των λειτουργικών συστημάτων.

Αποτύπωση μεταβολής σε ισχαιμικό χέρι μετά από τραυματισμό με θερμική κάμερα κατά τη διάρκεια της Βίο-Ενεργειακής θεραπείας

Απεικόνιση μεταβολής της θερμικής εκπομπής και επαναφορά της ισορροπίας του αυτόνομου νευρικού συστήματος. Οι μετρήσεις αποτελούν αντανάκλαση του αυτόνομου νευρικού συστήματος. Καταγραφή κατά τη διάρκεια της συνεδρίας Βίο-Ενεργειακής θεραπείας, με άμεσα αποτελέσματα στην επαναφορά της μικροκυκλοφορίας του αίματος και εξάλειψη των συμπτωμάτων πόνου σε ισχαιμικό χέρι μετά από τραυματισμό.

Human Light Sense

Ραντεβού / Επικοινωνία / Έρευνα

2313094683 / 6934612760

Μακρίδου Ευαγγελία

Κάτοχος άδειας Επιστημονικής Έρευνας Καινοτόμων Τεχνολογιών και Ενεργειακής Ιατρικής

Η ενεργειακή θεραπεία δεν στοχεύει στο να αντικαταστήσει την αλλοπαθητική ιατρική, αλλά να τη συμπληρώσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *