Ενεργειακή Θεραπεία

Εξοπλισμός

Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε

Σύστημα θερμικής απεικόνισης

FLIR A325sc Infrared Camera

Για τη θερμική αποτύπωση χρησιμοποιείται μια εξειδικευμένη κάμερα με ευαισθησία υπέρυθρης ακτινοβολίας για την καταγραφή εικόνων της επιφανειακής θερμοκρασίας του ανθρώπινου σώματος.

Αυτή τη δυνατότητα μας τη παρέχει η FLIR A325science Infrared Camera

Με το λογισμικό της εταιρείας FLIR οι μετρήσεις μετατρέπονται σε ζωντανές εικόνες, οι οποίες, στην ουσία, αποτελούν αντανάκλαση του αυτόνομου νευρικού συστήματος. Οι μεταβολές των νευρολογικών και μυοσκελετικών συστημάτων, που προκαλούνται από δυσλειτουργία ή τραύμα, μπορούν να παρακολουθούνται εύκολα.

Στη διάγνωση συνδρόμων πόνου, η υπέρυθρη απεικόνιση έχει τη μοναδική ικανότητα να απεικονίζει τη φυσιολογία, επιτρέποντάς την παρακολούθηση και την πρόοδο του ασθενούς καθ ‘όλη τη διάρκεια της θεραπείας.

 

Ηλεκτροφωτογραφία αύρας Kirlian

JAK3000 Digitally enabled Kirlian Camera

Η τεχνική φωτογραφίας Kirlian είναι μια απλή και γρήγορη μέτρηση της ηλεκτρικής απόκρισης του ατόμου. Η διάγνωση καταγράφεται από τη λήψη φωτογραφίας των δάκτυλων, ως τερματικά σημεία εκφόρτωσης της ενέργειας που διαπερνά το σώμα από τα κανάλια των μεσημβρινών.

Πολύχρονες έρευνες έχουν καταγράψει αναλυτικούς χάρτες και μελέτες ερμηνείας της κορόνας εκφόρτωσης των δακτύλων. Οι τρύπες, τα κενά, οι συμφορήσεις και οι ανισορροπίες αποτελούν σημάδια διακοπών της ροής ενέργειας και υποδεικνύουν διαφορές μεταξύ του νου, του σώματος και του πνεύματος. Ενώ μια συνεχής, ομαλή, ομαλή ροή ενέργειας δείχνει ισορροπία. Αυτές οι ενεργειακές υπογραφές καθίστανται ορατές μέσω της διαδικασίας ηλεκτρογραφίας Kirlian.

Άλλο σημαντικό πλεονέκτημα της μεθόδου αυτής είναι ότι μπορεί κανείς να επαληθεύσει μέσω διαδοχικών ηλεκτροφωτογραφιών πώς και πότε λειτουργεί η θεραπεία που εφαρμόζεται και κυρίως αν αυτή ήταν σωστή και αν ο ασθενής αντιδρά θετικά ή αρνητικά σ’ αυτή.

Για το σκοπό αυτό το εργαστήριο μας χρησιμοποιεί Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Kirlian JAK3000, που επιτρέπει να τραβήξουμε φωτογραφίες Kirlian σε βίντεο HD. Καταγράφει πλήρεις έγχρωμες φωτογραφίες Kirlian, με λεπτομέρειες, σε πραγματικό χρόνο.

 

Μέτρηση συχνοτήτων ηλεκρομαγνητικού πεδίου Aura

INNOVATION TECHNOLOGIES AND ENERGY MEDICINE

RFI system from ITEM company

Το σύστημα RFI ITEM Aura αποτελείτε από ένα μετρητή που εντοπίζει με ακρίβεια τη συχνότητα σε ΜHz του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου που μετράτε και το λογισμικό  ερμηνεύει αυτές τις συχνότητες σε 15 χρώματα βιοενέργειας, τα οποία αντιπροσωπεύουν και τα 15 διακριτά χρώματα του οπτικού φάσματος. Με τη χαρτογράφηση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων που περιβάλλει το ανθρώπινο σώμα, η απεικόνιση της Aura, χρησιμοποιώντας το λογισμικό της  RFI  ITEM δίνει ένα  απτό αρχικό στόχο στη ψυχολογική ανάλυση του ατόμου, με την αποκωδικοποίηση των συχνοτήτων στα αντίστοιχα χρώματα και στις ερμηνείες τους βάση των παγκόσμιων ερευνών Τεχνολογίας της Ενεργειακής Ιατρικής. Μας παρέχει επίσης τη δυνατότητα καταγραφής και ερμηνείας των βιοενεργειών σε χώρους, ζώα, φυτά και αντικείμενα έτσι ώστε να κατανοήσουμε το περιβάλλον που ζούμε και τις μεταβολές που διαμορφώνονται από τις εκπομπές των ατόμων σε αυτό.

 

Βιο-διάγνωση ηλεκτροδιαπερατότητας

Express Test scanner from BioMedis Technology

Η βιοδιάγνωση χρησιμοποιείται για τη διεξαγωγή μιας συνολικής αξιολόγησης της ενεργειακής υγείας και της ισορροπίας ενός ατόμου. Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει τη μέτρηση της ηλεκτρικής αγωγιμότητας σε σημεία απόκρισης (σημεία μεσημβρινών βελονισμού ) στο δέρμα. Αυτές οι μετρήσεις καταγράφονται για να παρέχουν ένα προφίλ της τρέχουσας κατάστασης ενός πελάτη.

 

Το  BioMedis  EXPRESS TEST  χρησιμοποιείται για τη μέτρηση του ηλεκτρικού ρεύματος που ρέει μέσα από κάθε μεσημβρινό, προσδιορίζοντας ποιο όργανο ή συστήματα οργάνων ισορροπεί, εξασθενίζει ή υπερτονίζετε στον οργανισμό.

Σημαντικό πλεονέκτημα της μεθόδου αυτής είναι ότι μπορεί κανείς να επαληθεύσει μέσω διαδοχικών μετρήσεων πώς και πότε λειτουργεί η θεραπεία που εφαρμόζεται και κυρίως αν αυτή ήταν σωστή και αν ο ασθενής αντιδρά θετικά ή αρνητικά σ’ αυτή.

Express  Biotest

Η συσκευή Express “Biotest” παρέχει τη δυνατότητα σε κάθε άνθρωπο να ελέγχει μόνος του την κατάσταση των ενεργειακών μεσημβρινών και τις προσαρμοστικές ικανότητες του οργανισμού, τα επίπεδα του στρες και την ισορροπία της απώλειας – αποκατάστασης της ενέργειας. Η συσκευή καταγράφει σε φωτοπληθυσμογραφία τον καρδιακό ρυθμό για χρονικό διάστημα τεσσάρων – πέντε λεπτών, μέσω του αισθητήρα σε μορφή μανταλακίου, ο οποίος τοποθετείται σε ένα δάχτυλο του χεριού. Η Biotest συνδέεται με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή μέσω μίας θύρας USB.  Στον υπολογιστή εγκαθίσταται το λογισμικό BioTest ή BioTest Easy, στο οποίο αμέσως μετά την μέτρηση απεικονίζονται αυτόματα τα αποτελέσματα.Η συσκευή κατά τη διαμόρφωση των αποτελεσμάτων αναλύει τα δεδομένα του παλμικού κύματος των συστολών της καρδιάς, βασιζόμενη στις παραδοσιακές μεθόδους της ασιατικής ιατρικής και στις μεθόδους διάγνωσης της σωματικής κατάστασης από τη μεταβλητότητα του καρδιακού ρυθμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *