Ενεργειακή Θεραπεία

Μέτρηση

Σύστημα Μέτρησης Εκπομπής Ενέργειας του ανθρώπου και του περιβάλλοντος Human Light Sense

Το σύστημα μέτρησης Human Light Sense καταγράφει  την εσωτερική ροή και τις εξωτερικές εκπομπές με τέσσερις μεθόδους μέτρησης 

  1. τη διάγνωση της ηλεκτρικής διαπερατότητας από τα σημεία των μεσημβρινών κατά Voll
  2. την ανταπόκριση του ηλεκτρικού κυκλώματος του σώματος με Ηλεκτροφωτογραφία τερματικών σημείων Kirlian (aura)
  3. την απεικόνιση της θερμικής εκπομπής ακτινοβολίας του σώματος με υπέρυθρη κάμερα FLIR Science and Research
  4. τη καταγραφή συχνότητας των εκπομπών ηλεκτρομαγνητικού πεδίου με το σύστημα RFI Aura της ITEM

Μετρώντας διάφορες πτυχές του βιολογικού πεδίου, μπορεί να είμαστε σε θέση να αναγνωρίσουμε τις δυσλειτουργίες των οργάνων και των ιστών ακόμη και πριν από τις ασθένειες ή τα συμπτώματα και να τις αντιμετωπίσουμε κατάλληλα ώστε να τις εξαλείψουμε. Μπορούμε επίσης να είμαστε σε θέση να χρησιμοποιήσουμε μετρήσεις βιολογικών πεδίων για να προβλέψουμε εάν η επίδραση μιας συγκεκριμένης πορείας θεραπείας θα είναι αποτελεσματική ή αναποτελεσματική, ανάλογα με το αν βελτιώνει ή ανατρέπει το βιολογικό πεδίο.

Το ανθρώπινο σώμα εκπέμπει φως, θερμότητα και ακουστική ενέργεια χαμηλού επιπέδου. Έχει ηλεκτρικές και μαγνητικές ιδιότητες και μπορεί επίσης να μετασχηματίσει ενέργεια που δεν μπορεί να προσδιοριστεί εύκολα από τη φυσική και τη χημεία. Όλες αυτές οι εκπομπές αποτελούν μέρος του ανθρώπινου ενεργειακού πεδίου, που ονομάζεται επίσης βιολογικό πεδίο.

Το βιολογικό πεδίο είναι φευγαλέο. Δεν μπορούμε να τo απομονώσουμε ή να το αναλύσουμε εκτενώς. Όπως έγραψε ο John Muir, “αν προσπαθήσουμε να διαλέξουμε οτιδήποτε από τον εαυτό του, θα το βρούμε σε κάθε πράγμα στο σύμπαν” (Muir, 1911). Για ένα πεδίο, αυτή η σύνδεση είναι ιδιαίτερα αληθής, δεδομένου ότι, ανεξάρτητα από την πηγή της, ταξιδεύει προς τα έξω στο άπειρο, αλληλεπιδρά με άλλα πεδία με υπέρθεση και αλληλεπιδρά με την ύλη κατά μήκος της διαδρομής. Επιπλέον, φαινόμενα όπως ο συντονισμός μπορούν να συμβούν, που περιλαμβάνουν μια ενεργητική σύζευξη ή ταλάντωση μέσα στην ύλη. Τα πεδία του ανθρώπινου σώματος μπορούν επίσης να επηρεαστούν από τα πεδία των κοντινών οργανισμών, τη βιόσφαιρα, ακόμα και τη γη και το σύμπαν, ιδιαίτερα τους γεωκοσμικούς ρυθμούς. Από θεωρητική άποψη, δεν μπορούμε να υπολογίσουμε το ανθρώπινο βιολογικό πεδίο από τις πρώτες αρχές λόγω των δυναμικών του πτυχών και της τεράστιας πολυπλοκότητάς του. Παρόλα αυτά, μπορούμε να μετρήσουμε ορισμένες πτυχές του βιολογικού πεδίου και να παρατηρήσουμε τα αποτυπώματά του μέσω νέων τεχνολογιών.

Το ανθρώπινο βιολογικό πεδίο μπορεί να μεταφέρει πληροφορίες διαγνωστικής και προγνωστικής αξίας για την ιατρική. Έτσι οι νέες τεχνολογικές εξελίξεις και οι μεθοδολογικές βελτιώσεις στη μέτρηση του βιολογικού πεδίου θα πρέπει να αποτελούν κεντρικό στόχο της έρευνας που σχετίζεται με την υγεία.

 

Human Light Sense

Ραντεβού / Επικοινωνία / Έρευνα

2313094683 / 6934612760

Μακρίδου Ευαγγελία   

Κάτοχος άδειας Επιστημονικής Έρευνας Καινοτόμων Τεχνολογιών και Ενεργειακής Ιατρικής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *