Ενεργειακή Θεραπεία

Φωτογραφία Kirlian Aura

Ο Semyon Davidovich Kirlian ήταν ένας Ρώσος εφευρέτης και ερευνητής αρμενικής καταγωγής, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του Valentina Khrisanovna Kirlian  δασκάλα και δημοσιογράφος, ανακάλυψε και ανέπτυξε την kirlian φωτογραφία . Η Kirlian Photography  είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιεί παλμικές συχνότητες υψηλής τάσης για την αποτύπωση μιας εικόνας που περιβάλλεται από μια φωτεινή αύρα. Ένας ρώσος βιο-φυσικός έρχεται με τη θεωρία του βιο-πλάσματος για να εξηγήσει το φαινόμενο Kirlian όπως ονομάστηκε.

 

Το βιοπλάσμα εξηγείται ως ένα ρεύμα υποατομικών σωματιδίων που μετακινούνται μέσα και έξω από τον ζωντανό ιστό και υποστηρίχθηκε ότι θα μπορούσε να αποκαλύψει σημαντικές πληροφορίες για τις διαδικασίες ζωής. 10 χρόνια πριν από την ανακάλυψη του Kirlian, ο ρώσος εμβρυολόγος Alexander Gurwitsch έδειξε ότι ζωντανός ιστός απελευθέρωσε τις εκπομπές φωτονίων στην περιοχή UV του φάσματος που έδειξε σημαντικές συσχετίσεις μεταξύ βιολογικών και φυσιολογικών λειτουργιών. Οι πιό πρόσφατοι επιστήμονες Cohen, Popp και Yu Yan παρείχαν αποδείξεις ότι οι βιολογικοί ρυθμοί συνδέονται με το βιο-φωτόνιο ή τις εκπομπές φωτός από το ανθρώπινο σώμα. Σημείωσαν επίσης ότι η ακεραιότητα των εκπομπών φωτός συσχετίστηκε με το πόσο άρρωστο ή υγιές άτομο ήταν.

Η κάμερα Kirlian δεν είναι φωτογραφική μηχανή με την αληθινή έννοια της λέξης, καθώς δεν έχει φακό. Αντί ενός φακού χρησιμοποιεί μια θετικά φορτισμένη πλάκα (κάθοδο) και ένα αρνητικά φορτισμένο σημείο (ανόδου) και μεμβράνη φύλλων για τη λήψη της εικόνας. Η μεμβράνη τοποθετείται στην κάθοδο και το θέμα τοποθετείται πάνω σε αυτό. Όταν το θέμα τοποθετείται πάνω στο φιλμ γίνεται το αρνητικό σημείο ή η άνοδος. Η προκύπτουσα εικόνα ονομάζεται φωτογραφία Kirlian. Φυσικά με την ανάπτυξη της ψηφιακά ενεργοποιημένης φωτογραφικής μηχανής Kirlian  όλα αυτά καταγράφονται απευθείας στον υπολογιστή.

Όταν μια πολύ χαμηλή ένταση, ηλεκτρικό φορτίο υψηλής τάσης με συγκεκριμένη συχνότητα και κυματομορφή αποστέλλεται στην κάθοδο (πλάκα παρακολούθησης) δημιουργείται σχηματισμός κορώνας ή σπινθήρας όταν η διαφορά δυναμικού μεταξύ της ανόδου και της πλάκας προβολής είναι αρκετά μεγάλη ώστε προκαλούν την εκτόξευση ενός ελεύθερου ηλεκτρονίου από τη θετική πλάκα. (Πλάκα προβολής).

Το ελεύθερο ηλεκτρόνιο επιταχύνεται προς το αντικείμενο που συγκρούεται με τα κυρίως άτομα αζώτου στον αέρα, προκαλώντας τους να εκτοξεύσουν το μοναδικό τροχιακό τους ηλεκτρόνιο. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας εμφανίζεται ένα φωτόνιο φωτός μέσα στο ορατό και υπεριώδες φάσμα. Έτσι, όταν το ηλεκτρικό δυναμικό φτάσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο, εκατομμύρια ηλεκτρόνια εξάγονται από τα περιβλήματά τους σε τροχιά που συγκρούονται με άλλα άτομα, τα οποία εξουδετερώνουν τα ηλεκτρόνια τους. Αυτή η μάζα δραστηριότητας ιονίζει τον περιβάλλοντα αέρα δημιουργώντας αρνητικές και θετικές ηλεκτρικές οδούς για να ταξιδέψουν. Αυτό δημιουργεί φωτισμό σαν ταινίες για να εμφανιστεί στο ορατό και υπεριώδες φάσμα φωτός.

Αυτό το φαινόμενο είναι γνωστό στη φυσική ως εκπομπή κρύου ηλεκτρονίου ή εκφόρτιση κορώνας. Αυτό που ενδιαφέρει τον ερευνητή Kirlian είναι το πώς το άτομο αντιδρά σε αυτή την ιδιαίτερα φορτισμένη διαδικασία και πώς επηρεάζεται η τροχιά των ατόμων από αυτήν την αντίδραση.

Είναι κατανοητό ότι ορισμένες περιβαλλοντικές συνθήκες και η φύση του θέματος θα επηρεάσουν τον τομέα της ακτινοβολίας, αλλά αυτό που έχει γοητεύσει τους ερευνητές της Kirlian για δεκαετίες είναι αυτό που οι άγνωστες δυνάμεις περιέχονται σε αυτό το μίγμα.

Η φωτογραφία του πεδίου ακτινοβολίας είναι μόνο ένα από τα τεχνολογικά εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δείτε αυτόν τον αόρατο κόσμο. Το μέρος και το σύνολο συνδέονται εγγενώς. Κάθε τμήμα του σώματος περιέχει πληροφορίες για το σύνολο. Οι ιριδολόγοι, οι ρεφλεξολόγοι και οι βελονιστές χρησιμοποιούν χάρτες που πιστεύουν ότι αντανακλούν όλο το σώμα και την ψυχή μέσα στα πόδια, τα μάτια και τους παλμούς.

Οι ηλεκτρογραφίες Kirlian λαμβάνονται συνήθως από τα χέρια. Τα φυσιολογικά χέρια αντανακλούν τις πτυχές της ψυχολογικής κατάστασης. Οποιαδήποτε ισχυρή συναισθηματική αντίδραση μπορεί να παράγει αποτελέσματα στα χέρια. Μπορούν να γίνουν κόκκινα, χλωμά, μουσκεμένα, ξηρά ή τεταμένα ως απόκριση σε ξαφνικό συναίσθημα. Αυτές και άλλες ψυχολογικές δραστηριότητες παράγουν ανεπαίσθητες αλλαγές στο πεδίο ακτινοβολίας γύρω από τα χέρια που μπορούν να γίνουν οπτικά από την ηλεκτρογραφική διαδικασία. Είναι γνωστό ότι οι νευρικές ίνες από το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου διασχίζουν και ασκούν κάποιο έλεγχο στην αριστερή πλευρά του σώματος, όπως και οι ίνες του αριστερού ημισφαιρίου διασχίζουν τη δεξιά πλευρά του σώματος. Ένα ηλεκτρογράφημα Kirlian θεωρείται ότι αντικατοπτρίζει την ηλεκτρική δραστηριότητα του νου και του σώματος στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία γύρω από το σώμα.

Οι τρύπες, τα κενά, οι συμφορήσεις και οι ανισορροπίες αποτελούν σημάδια διακοπών της ροής ενέργειας και υποδεικνύουν διαφορές μεταξύ του νου, του σώματος και του πνεύματος. Ενώ μια συνεχής, ομαλή, ομαλή ροή ενέργειας δείχνει ισορροπία. Αυτές οι ενεργειακές υπογραφές καθίστανται ορατές μέσω της διαδικασίας ηλεκτρογραφίας Kirlian.

Το κύριο πλεονέκτημα αυτής της πρωτοποριακής μεθόδου είναι ότι μέσα από την ερμηνεία των ηλεκτροφωτογραφιών των άκρων των δακτύλων, των χεριών και των ποδιών μπορούμε να καταλάβουμε την κατάσταση των οργανικών συστημάτων που θα μπορούσαν να ευθύνονται για τα συμπτώματα κάποιας ασθένειας, καθώς και να προβλέπουμε μία μελλοντική εμφάνιση αυτής.

Αυτό γίνεται γιατί η κατάσταση του ενεργειακού ρευστού όλων των οργάνων και συστημάτων του σώματος καθρεφτίζεται στους μεσημβρινούς (ενεργειακές οδοί) και γίνεται ορατή μέσω ηλεκτροφωτογραφίας στα τερματικά σημεία, στα χέρια και στα πόδια.

Ετσι, στην εικόνα των ηλεκτροακτινοβολιών μπορεί να δει κανείς όλες τις ανωμαλίες που υπάρχουν στα οργανικά συστήματα καθώς και τα σημάδια περασμένων ασθενειών ή τις ενδείξεις για πιθανές μελλοντικές αρρώστιες.

Αλλο σημαντικό πλεονέκτημα της μεθόδου αυτής είναι ότι μπορεί κανείς να επαληθεύσει μέσω διαδοχικών ηλεκτροφωτογραφιών πώς και πότε λειτουργεί η θεραπεία που εφαρμόζεται και κυρίως αν αυτή ήταν σωστή και αν ο ασθενής αντιδρά θετικά ή αρνητικά σ’ αυτή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *