Επιστήμη & φιλοσοφία

Βιοενεργειακή μεταβολή

Η ενέργειακη θεραπεία συμβάλει ως μια αναζωογόνηση του συστήματος βιοενέργειας, που εξισορροπεί και διεγείρει τη μέγιστη ροή, ενεργοποιώντας το ανοσοποιητικό σύστημα. Ο θεραπευτής δεν χρησιμοποιεί τη δική του ενέργεια για την παροχή θεραπείας αλλά χρησιμοποιεί συνειδητή πρόθεση για την επίλυση του συμπτώματος, μέσα από την ανακατεύθυνση της ζωτικής ροής βιοενέργειας, η οποία περιέχει τις πληροφορίες ενημέρωσης που χρειάζεται το σώμα για να θεραπευθεί. Ο θεραπευτής κατευθύνει την ενέργεια του σώματος για να επαναφέρει τη ροή, να αυξήσει την συνεπή υγιή απόδοση της ζωτικής ενέργειας που ενεργοποιεί το κολλαγόνο του ανοσοποιητικού συστήματος, για να αναζωογονήσει τη δομή των κυττάρων και να παρέχει πληροφορίες για την ενέργεια με την πρόθεση να επιλύσει τα προβλήματά. Με άλλα λόγια, ο θεραπευτής προμηθεύει το σώμα με τις πληροφορίες που περιέχονται στη βιοενέργεια, που είναι απαραίτητες για την ανάκτηση της σωστής λειτουργίας του συστήματος αυτοθεραπείας και το σώμα αρχίζει να θεραπεύεται, ανακτάτε η φυσική ροή, η κυτταρική δομή αρχίζει να προσαρμόζεται στις νέες ισορροπημένες πληροφορίες και είναι συνήθως μόνο θέμα χρόνου πριν αποκατασταθεί η υγεία.

Η φυσική πληροφοριών βιοενέργειας, που εφαρμόζεται στην επιστήμη των εγκεφαλικών κυμάτων, παρέχει μια τεχνική βάση για την ανάπτυξη της κατανόησης της θεωρίας της θεραπείας βιοενέργειας, με βάση τις θεμελιώδεις αρχές της αγωγιμότητας, της επαγωγής, της φυσικής ηλεκτρομαγνητικού πεδίου και των ηλεκτρικών κυκλωμάτων. Στην ουσία, η βιοενεργειακή επεξεργασία δημιουργεί παραλλαγές στο πεδίο μηδενικού σημείου κενού, που ονομάζεται Αιθέρας και με τη σειρά του αλλάζει τα χαρακτηριστικά της μάζας του ατόμου. Έχει αποδειχθεί ότι η συνειδητή πρόθεση προκαλεί αυξημένα ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Η συνειδητή πρόθεση του θεραπευτή να εφαρμόσει θεραπεία από τις γύρω ενέργειες των χεριών του, δημιουργεί μια αλλαγή στον τομέα της βιοενέργειας και μια νέα ευκαιρία να επηρεάσει τη θετική αλλαγή της θεραπείας από την κατάσταση ανισορροπίας ή ασθένειας του υποκειμένου.

Το κολλαγόνο είναι η πιο άφθονη πρωτεΐνη στο ανθρώπινο σώμα και είναι γνωστή ως δομικό στοιχείο του ανοσοποιητικού συστήματος. Το κολλαγόνο είναι αυτό που πλέκει τα σπασμένα οστά μαζί. Κλινική μελέτη έχει δείξει ότι η συνεπής υψηλότερη ροή της ζωτικής ενέργειας μέσω του σώματος ενεργοποιεί το κολλαγόνο σε αυτο-θεραπευτική δραστηριότητα της αναζωογονητικής κυτταρικής δομής. Αυτό σημαίνει ότι εάν η ροή βιοενέργειας είναι καθαρή και γρήγορη, μέσω της κυτταρικής αναζωογόνησης του σώματος (αυτοθεραπεία), υπάρχει μια σταθερή διαδικασία που κλειδώνει τη διαταραχή και επιβραδύνει τη φθορά των κυττάρων. Εάν η ροή βιοενέργειας του σώματος εμποδίζεται για οποιοδήποτε λόγο, το κολλαγόνο δεν ενεργοποιείται και οι περιοχές του σώματος επιτρέπουν τη διαταραχή να εμφανίζετε ταχύτερα.

Αυτό που μπορούμε να θεωρήσουμε ως φυσική υλική μάζα του σώματος είναι στην πραγματικότητα υποατομικά σωματίδια ενεργειακών πληροφοριών που έχουν περισσότερο χώρο, από ότι μάζα. Όλα τα υλικά είναι μια αναπαράσταση των πληροφοριών που μεταφέρονται στην ενέργειά του, και αυτό περιλαμβάνει τα έμβια όντα. Αρχικά κατά τη γέννηση, οι κυτταρική πληροφορία του σώματος είναι εκείνη της συνείδησης ψυχής, που έγινε έμβρυο της φυσικής μορφής. Το σώμα είναι φυσική συνείδηση! Είναι στην πραγματικότητα σαν ένας σκληρός δίσκος στον υπολογιστή που καταγράφει και προσαρμόζει την κατάσταση ισορροπίας του, ώστε να αντιπροσωπεύει κάθε αλλαγή της αντίληψης της ζωής που συνειδητά βιώνει. Βιώνουμε την ανισορροπία του στρες της ζωής ως σύμπτωμα του σώματος. Αυτός είναι ο λόγος που η ανισορροπία της ασθένειας σε οποιοδήποτε δεδομένο μέρος του σώματος έχει συμβολικό νόημα που αντικατοπτρίζει την πραγματική εμπειρία ζωής που ήταν η αρχική αιτία.

Η ενεργειακή μεταβολή ως θεραπεία χρησιμοποιείται από τότε που εμφανίστηκε ο άνθρωπος. Η σύγχρονη επιστήμη, χάρη στη κβαντική θεωρία, αναγνωρίζει ότι η ενέργεια είναι φάρμακο. Η μεγάλη δονητική θετική ενέργεια προάγει την θεραπεία. Η υψηλή δονητική αρνητική ενέργεια εμποδίζει τη θεραπεία. Κάθε αρχαία κοινωνία σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούσε ή συνεχίζει να χρησιμοποιεί την ενεργειακή θεραπεία. Ήξεραν ότι η θεραπεία αφορούσε κάτι μεγαλύτερο από την απλή επούλωση των πληγών ή την αντιμετώπιση του πυρετού. Κατανοούσαν ότι οι σκέψεις και άλλες αόρατες απειλές προκαλούσαν ή συνέβαλαν στις ψυχολογικές και σωματικές ασθένειες. Ήξεραν πώς να τραβάνε την θεραπεία μέσα από την σφαίρα της ύλης και μέσα στις ψυχολογικές και πνευματικές διαστάσεις. Καθώς η σύγχρονη ιατρική αναπτυσσόταν, το σώμα και το μυαλό κατέληξαν να θεωρούνται ξεχωριστές οντότητες και υιοθετήθηκε μια περισσότερο σωματική προσέγγιση στη θεραπεία. Τώρα βιώνουμε μια αναζωπύρωση της θεραπείας. Η κβαντική φυσική έχει αποδείξει ότι τα πάντα είναι ενέργεια και οτιδήποτε επηρεάζει κάτι άλλο. Οι επιστήμονες υπολογίζουν αυτό που οι αρχαίοι πάντα ήξεραν: ότι υπάρχει ένα ενοποιημένο πεδίο ενέργειας που συνθέτει τα πάντα. Αντικείμενα, σκέψεις, συναισθήματα, τον χώρο μεταξύ των αντικειμένων, το φως, τον ήχο, κλπ. Παρόλο που δεν υπάρχει κάποιο σημείο που η ενέργειά σας καταλήγει και η ενέργεια ενός άλλου ατόμου, πράγματος ή σκέψης ξεκινά, υπάρχουν συγκεντρώσεις ενέργειας που συνθέτουν αυτό που αντιλαμβάνεστε ως υλικά αντικείμενα. Η ενέργεια των σκέψεων επηρεάζει τις συγκεντρώσεις ενέργειας που δημιουργεί το σώμα σας. Η ποιότητα των σκέψεών σας, έχει σημασία. Όταν η αρνητική ενέργεια με τη μορφή των σκέψεων και των συναισθημάτων γίνει κυρίαρχη στο ενεργειακό μας πεδίο, τότε οπωσδήποτε θα εκδηλώσουμε ψυχολογικά ή σωματικά προβλήματα. Η ενεργειακή ροή μέσα στο σώμα αποτυπώθηκε με ακρίβεια στα κανάλια των μεσημβρινών και στα ενεργειακά κέντρα, στη κάθετη και οριζόντια ροη. Σε αυτά τα κανάλια στοχεύει ο θεραπευτής για να επέλθει αρμονικά και πάλι η ελεύθερη ροη στης ενέργειας στο σώμα και το πνεύμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *