Επιστήμη & φιλοσοφία

Συντονισμός Schumann

Βασικά οφέλη της συχνότητας Schumann 7,83 Hz

Όταν βρίσκεστε σε φυσικό περιβάλλον, έχετε λιγότερη έκθεση σε αυτήν την επιβλαβή ακτινοβολία και αυξημένη έκθεση στο φυσικό συντονισμό Schumann της Γης.

Από την άλλη πλευρά, ανεξάρτητα από το αν έχετε ψηφιακό ξυπνητήρι, κινητό τηλέφωνο, tablet ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, είμαστε εκτιθέμενοι συνεχώς τεχνητές ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες που διαταράσσουν σημαντικές σωματικές λειτουργίες.

Όταν χρησιμοποιείτε μια γεννήτρια αντήχησης Schumann, δημιουργεί μια ασπίδα υγιών συχνοτήτων γύρω σας που θα μπλοκάρει τις βλαβερές ακτινοβολίες και θα σας δώσει την ευκαιρία να ανακτήσετε φυσικά τα ενεργειακά σας επίπεδα.

Όταν αισθάνεστε κουρασμένοι, θα αισθανθείτε επίσης πιο αδύναμοι. Δεδομένου ότι το Schumann Resonance σας δίνει ξεκούραση από πολύ γρήγορα ή πολύ αργά EMF, θα σας βοηθήσουν επίσης να βελτιώσετε τα επίπεδα αντοχής σας. Μόλις το σώμα σας απαλλαγεί από το φορτίο που δημιουργείται από το τεχνητό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, θα νιώσετε πολύ ισχυρότεροι αντί να νιώθετε συνεχώς σαν να εξαντλείται η μπαταρία.

Από τον καρκίνο στο κοινό κρυολόγημα, το άγχος, η εξάντληση και η έλλειψη καλής ποιότητας ύπνου μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνο να αρρωστήσετε και να επιβραδύνουν την ανάρρωσή σας ταυτόχρονα.

Το Schumann Resonance μπορεί να δράσει για να προσφέρει μια τέλεια λύση στις ανησυχίες σας σχετικά με τον αυξημένο κίνδυνο ασθένειας.

Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι που έχουν χρησιμοποιήσει γεννήτριες Schumann Resonance βρίσκουν γρήγορα:

– να αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας

– αναρρώνετε από τις ασθένειες πιο γρήγορα

– να βελτιώνει την αντοχή

– σημαντική μείωση των πονοκεφάλων

– λιγότερες κρίσεις ναυτίας και άλλες γαστρικές διαταραχες που τείνουν να εμφανιστούν με εξάντληση και αυξημένα επίπεδα άγχους

– λιγότερα κρυολογήματα και γρίπη, καθώς και ταχύτερη ανάρρωση

– κακοήθειες και άλλες μη φυσιολογικές αναπτύξεις επιβραδύνονται ή σταματούν εντελώς.

– καρδιακές παθήσεις, αλλεργίες και άλλες ασθένειες είτε μειώνουν είτε αντιστρέφονται εντελώς

– χαμηλότερο κίνδυνο ατυχημάτων που προκαλούνται από εξάντληση, γεγονός που οδηγεί σε μείωση των τραυματισμών

-μείωση του άγχους και των επικίνδυνων συμπεριφορών που προκαλούνται από την εξάντληση, η οποία οδηγεί σε βελτίωση της συνολικής ευεξίας. Είναι ακόμη δυνατό για μια γεννήτρια αντήχησης Schumann να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις κακές συνήθειες, ειδικά εάν το άγχος και η κούραση είναι η βασική αιτία αυτών των συμπεριφορών.

Συνδυάζοντας τη γεννήτρια αντήχησης με τη κεραία τύπου MWO (Πολυκυματικός ταλαντωτής συχνοτήτων) πολλαπλασιάζουμε στο μέγιστο τα οφέλη των υγιών συχνοτήτων γύρω σας.

Ο φυσικός ρυθμός καρδιακών παλμών της Μητέρας Γης είναι η συχνότητα των 7,83 Hz, γνωστή και ως «Συντονισμός Schumann». Μια συχνότητα 7,83 Hz είναι μια συχνότητα εγκεφαλικών κυμάτων άλφα/θήτα στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Η συχνότητα εγκεφαλικών κυμάτων Alpha/Theta είναι χαλαρή, ονειρική, υπνηλία, Αυτό συμβαίνει επίσης όταν συμβαίνει κυτταρική αναγέννηση και επούλωση. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι άνθρωποι σήμερα, ειδικά στις μεγαλύτερες πόλεις, είναι ανισόρροποι, εκνευρισμένοι, αντιδραστικοί, θυμωμένοι και οι ασθένειες αυξάνονται σε αστρονομικούς αριθμούς. Ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας, με επιφανειακά μήκη κύματος που διαταράσσουν τη φυσική συχνότητα της γης. Το Wi-Fi, τα κινητά τηλέφωνα και μια σειρά ηλεκτρονικών συσκευών είναι μέρος της καθημερινής μας ζωής. Είναι επίσης ο λόγος για τον οποίο τα βιο-ηλεκτρομαγνητικά μας κύματα είναι εκτός ισορροπίας. Είμαστε εκτός ισορροπίας από την ηλεκτρομαγνητική συχνότητα της Γης. Για παράδειγμα , η συχνότητα της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας ραδιοσυχνοτήτων (αυτό που ενεργοποιεί τα κινητά τηλέφωνα, τις τηλεοράσεις, το ραδιόφωνο κ.λπ.) κυμαίνεται από 30.000 Hz έως 300 δισεκατομμύρια Hz. Αυτό είναι ένα σημαντικό ποσό περισσότερο από 7,83 Hz από τη γη που ακτινοβολεί. Δεν είναι περίεργο που είμαστε όλοι εκτός ισορροπίας και επιθυμούμε θεραπεία.

“Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία που παράγονται από συστήματα τροφοδοσίας, τηλεπικοινωνίες, συσκευές, υπολογιστές και άλλες τεχνολογίες που παράγονται από ανθρώπους είναι εξαιρετικά ισχυρά και σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν συσχετιστεί με αυξημένη συχνότητα καρκίνου, καρδιακών παθήσεων, κατάθλιψης και άλλων ασθενειών.

Έκθεση σε ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία σε κατοικημένες περιοχές και σε ορισμένα επαγγέλματα έχει τεκμηριωθεί ότι αυξάνει σημαντικά τη συχνότητα ή τον κίνδυνο των απαριθμούμενων ασθενειών. Ορισμένες ομάδες ανθρώπων όπως ηλικιωμένοι, παιδιά, γυναίκες που είναι έγκυες και αδύναμες βρέθηκαν πιο ευαίσθητες ή ευαίσθητες σε δυσμενείς επιπτώσεις από αυτούς τους τομείς σε σχέση με τον υπόλοιπο πληθυσμό. (Όπως συμβαίνει συχνά με την έρευνα, υπάρχουν αντίθετες απόψεις για την ύπαρξη ή την έκταση τέτοιων αρνητικών επιπτώσεων.) “, Hearth Math Institute

Έχει αποδειχθεί από επιστημονικά πειράματα ότι ο συντονισμός στα 7,83Hz, οι άνθρωποι της μαγνητικής συχνότητας του πλανήτη βιώνουν οφέλη όπως ενισχυμένη μάθηση/μνήμη, αναζωογόνηση σώματος, ισορροπία, βελτιωμένη ανοχή στρες, αντι-jetlag, έλεγχος κατά του μυαλού και γείωση. Από την άλλη πλευρά, πραγματοποιήθηκαν πειράματα, η έκθεση συχνότητας 7,83 Hz αφαιρέθηκε από το περιβάλλον του ατόμου. Τα άτομα ανέφεραν πονοκεφάλους ημικρανίας, συναισθηματική δυσφορία και άλλα προβλήματα υγείας. Αυτό δείχνει πόσο σημαντικό είναι να συντονίζεστε με τη μαγνητική συχνότητα της Γης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *