Επιστήμη & φιλοσοφία

Human Light Sense Θεραπεία Βιο-Ενέργειας

Το ανθρώπινο σώμα εκπέμπει φως, θερμότητα και ακουστική ενέργεια χαμηλού επιπέδου. Έχει ηλεκτρικές και μαγνητικές ιδιότητες και μπορεί επίσης να μετασχηματίσει ενέργεια που δεν μπορεί να προσδιοριστεί εύκολα από τη φυσική και τη χημεία. Όλες αυτές οι εκπομπές αποτελούν μέρος του ανθρώπινου ενεργειακού πεδίου, που ονομάζεται επίσης βιολογικό πεδίο. Όλοι γνωρίζουμε για την ύπαρξη του αρτηριακού και φλεβικού μας συστήματος ή για το νευρικό μας σύστημα. Παράλληλα με αυτά, τρέχει το ενεργειακό σύστημα των μεσημβρινών, έχοντας συγκεκριμένη πορεία και μεταφέροντας την ζωτική μας ενέργεια.
Οι ονομασίες των μεσημβρινών προέρχονται από τα όργανα τα οποία περνά και η ροή της ζωτικής ενέργειας στο κάθε μεσημβρινό έχει άμεση σχέση με την λειτουργία του αντίστοιχου οργάνου.

Κάθε κύτταρο, όργανο ή σύστημα του οργανισμού χρειάζεται κάποιο ποσό ενέργειας για να λειτουργήσει και την ενέργεια αυτή την προσλαμβάνει και τη διακινεί συνδεόμενο με έναν ή περισσότερους μεσημβρινούς.

Δεν αρκεί όμως μόνον η σωστή ποσότητα ενέργειας.

Πρέπει η ενέργεια να έχει και τα κατάλληλα ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Μια κατάσταση στρες μπλοκάρει τη ροη ενέργειας στα κανάλια των μεσημβρινών και κατά επέκταση δημιουργείται δυσλειτουργία των αντίστοιχων οργάνων.
Οι γιατροί εξετάζουν την ενεργειακή δραστηριότητα της καρδιάς με ηλεκτροκαρδιογράφημα (ECG), ενεργειακή δραστηριότητα του εγκεφάλου με ηλεκτροεγκεφαλογράφημα (EEG) και ενεργειακή δραστηριότητα των μυών με ηλεκτρομυογραφία (EMG) για τον προσδιορισμό της κατάστασης της υγείας.

Η Μέτρηση των Μεσημβρινών γίνετε σε σημεία του σώματος που αντανακλούν την λειτουργεία (ροή Βιο-ενέργειας) των 12 Πρωτεύων Μεσημβρινών. Η Μέτρηση Μεσημβρινών μας προσφέρει μια Ολιστική άποψη της ευεξίας μας με την γνώση της βιοενεργειακής μας λειτουργείας αλλά και δυναμικής
Υπάρχει ενεργειακή δραστηριότητα σε όλα τα άλλα όργανα και τους αδένες του σώματος καθώς αυτό το ευρύ ζωτικό ενεργειακό σύστημα ζωής διασυνδέει το σώμα, το νου και το πνεύμα για να τη διατήρηση της ζωής.

Τα ιατρικά πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο διδάσκουν τώρα τη θεωρία και την πρακτική της ενεργειακής ιατρικής, επειδή η θεραπεία βιοενέργειας αναγνωρίζεται στην κλινική μελέτη ως ένας αποτελεσματικός τρόπος για να αυξηθεί η λειτουργία του αυτοάνοσου συστήματος.
Τα κανάλια των μεσημβρινών βρίσκονται ελαφρώς κάτω από το δέρμα, στον υποδόριο ιστό, έχοντας διασυνδέσεις με όργανα και ιστούς βαθύτερα μεταφέροντας ζωτική ενέργεια.
Ο υποδόριος ιστός δρα ως διασύνδεση ανάμεσα στην επιδερμίδα και τα όργανα όπως τα οστά και οι μύες.

Είναι μια ελαστική στιβάδα με μεγάλη ποσότητα λιπώδων κυττάρων που απορροφούν κραδασμούς, προστατεύοντας παράλληλα τα αγγεία του αίματος και τις νευρικές απολήξεις.
Ο λιπώδης ή υποδόριος ιστός είναι η τρίτη κύρια στιβάδα του δέρματος, η οποία όμως συχνά δεν κατηγοριοποιείται στον δερματικό ιστό. Η δεύτερη κύρια στιβάδα, το χόριο, βρίσκεται κάτω από την επιδερμίδα. Αποτελείται κυρίως από ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης. Περιέχει μεγάλο αριθμό νευρικών ινών, τριχοειδή αγγεία, νερό και κύτταρα. Το βαθύτερο τμήμα του χόριου παρουσιάζει συνέχεια στη δομή με τον υποδόριο ιστό, σε αντίθεση με την επιδερμίδα που δεν έχει ομοιότητες με το χόριο.

Η σωστή, ποιοτική και ποσοτική, κατανομή στα λιπώδη κύτταρα του υποδόριου ιστού παρέχει το περιβάλλον κίνησης των μεσημβρινών και κατά επέκταση τη σωστή διασύνδεση με τα συστήματα των οργάνων. Η επάρκεια κολλαγόνου και ελαστίνης ενισχύει και διατηρεί υγιή επίπεδα στο αγγειακό και νευρικό σύστημα το οποίο τρέφει και διαπληροφορεί τον οργανισμό.

Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο ανθρώπινο όργανο, τόσο ως προς το βάρος του όσο και ως προς την επιφάνεια σώματος που καλύπτει. Η ανεμπόδιστη κίνηση των μεσημβρινών, του αγγειακού και νευρικού συστήματος επιτρέπει την ομαλή λειτουργία στο σύνολο του οργανισμού. Σημαντικός παράγοντας στην αρμονία των οργανικών συστημάτων είναι η άμεση λήψη και διαχείριση των πληροφοριών του περιβάλλοντος και η ανεμπόδιστη εκροή βιοχημικών ουσιών από το σώμα. Η κατάσταση λειτουργίας του οργανισμού και η αντιληπτικότητα των πληροφοριών δημιουργούν ενεργειακά πεδία τα οποία βιώνοντα ως ψυχοσωματικοί παράγοντες. Μια απόλυτα σημαντική λειτουργία της επιδερμίδας μας είναι η επικοινωνία, από το εξωτερικό περιβάλλον στο εσωτερικό και αντίστροφα.
Η κίνηση της ζωτικής ενέργειας στα κανάλια των μεσημβρινών δημιουργεί ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, από το όποιο εκπέμπονται τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της λειτουργίας του οργανισμού, αυτό το ενεργειακό πεδίο ονομάζουμε Αύρα.

Η θεραπεία Βιο-Ενέργειας συμβάλει στην επιτάχυνση της ροής του αίματος, τη χαλάρωση και την αναζωογόνηση στους μυς και το λεμφικό σύστημα. Ενισχύει τη ζωτική ενέργεια, κινητοποιώντας τα συστήματα των μεσημβρινών και φροντίζει την εναρμόνιση του ανθρώπινου ενεργειακού πεδίου Αύρα, με αποτέλεσμα την επαναφορά του οργανισμού στα φυσικά επίπεδα υγείας και ζωτικότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *