Επιστήμη & φιλοσοφία

Ευγενή Μέταλλα και Ενεργειακές Ιδιότητες

Στην ατομική φυσική, η ομάδα ευγενών μετάλλων αποτελείται από χαλκό, ασήμι και χρυσό.

Χαλκός

Ο χαλκός είναι ένα μέταλλο άμεσα συνδεδεμένο με τον πνευματισμό. Ανοίγει τα κανάλια ψυχικής επικοινωνίας, ενδυναμώνει την τηλεπαθητική ικανότητα και αυξάνει τη διαίσθηση. Βοηθάει πολύ στην αυτοσυγκέντρωση και εξαγνίζει το χώρο καθαρίζοντάς τον από αρνητική ή μπλοκαρισμένη ενέργεια. Ξεκαθαρίζει και συγκεντρώνει τις ενεργειακές ιδιότητες των λίθων και γίνεται κανάλι διοχέτευσής τους στο περιβάλλον.
Ο χαλκός έχει θεραπευτικές ιδιότητες και δημιουργεί ευεξία στο ανθρώπινο σώμα.
Έχει επίσης τεράστιες αντιμικροβιακές και βακτηριοστατικές ιδιότητες. Εμποδίζει την ανάπτυξη των μικροβίων και τα εξουδετερώνει.
Ασήμι
Είναι το ιερό μέταλλο της Σελήνης. Ιδανικό για την εξισορρόπηση των συναισθημάτων και την κάθαρση της ψυχής, έχει την ιδιότητα να ενεργοποιεί τις ιδιότητες των λίθων. Διώχνει την αρνητική ενέργεια και την αντικαθιστά με θετική. Ανοίγει τα κανάλια της επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων και αντανακλά την προσωπικότητα λειτουργώντας σαν καθρέπτης της ψυχής.
Το ασήμι (άργυρος) είναι το μέταλλο με την υψηλότερη ηλεκτρική αγωγιμότητα. Αυτό σημαίνει ότι προωθεί την ροή των ηλεκτρικών φορτίων των υλικών και διευκολύνει τη δημιουργία του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου που χρειάζεται για να επηρεαστεί η ενεργειακή συμπεριφορά των λίθων και του ανθρώπινου σώματος. Είναι δηλαδή ο καλύτερος αγωγός για να περάσει η καλή ενέργεια των κρυστάλλων στον άνθρωπο.
Επιπλέον, βάσει της χημικής του σύστασης το ασήμι έχει σπουδαίες αντιβακτηριακές ικανότητες, γνωστές ήδη από την εποχή του Ιπποκράτη. Από τα ασημένια δοχεία για τη φύλαξη του νερού, το ασημένιο νόμισμα μέσα στο γάλα, την παρασκευή φαρμάκων (έως τα μέσα του περασμένου αιώνα οπότε και εφευρέθηκαν τα αντιβιοτικά) μέχρι τη νανοτεχνολογία του σήμερα, το ασήμι είναι αναμφισβήτητος πολέμιος των ιών, των βακτήριων και των μυκήτων.
Χρυσός
Ένα από τα πολυτιμότερα μέταλλα. Οι θεραπευτικές του ιδιότητες ήταν γνωστές από την αρχαιότητα σε πολλούς λαούς με διαφορετική κουλτούρα. Συμβολίζει τον Ήλιο και προβάλει την εσωτερική λάμψη και δύναμη εκείνου που τον φοράει. Στις μάχες του μεσαίωνα οι πολεμιστές και οι ιππότες φορούσαν κοσμήματα από χρυσό για να αυξήσουν τη δύναμή τους και να προστατευτούν από την κακή βούληση του εχθρού. Ο Χρυσός βοηθάει στην ομαλή ροή της ενέργειας στο σώμα, ξεμπλοκάρει την αύρα και αποκρούει την κακή ενέργεια αντανακλώντας την σαν καθρέπτης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *